Blogg

Första försöken att bygga denna sida

Det här var inte helt lätt, men det tar sig. Sakta men säkert lär jag mig, men har lyckats deleta de tvingande fälten under Kontakta oss, dvs fält där man ska fylla i sin mailadress och fältet där man skriver in sitt ärende eller kommentar. Det är olyckligt och jag har ingen aning om hur jag ska få dem tillbaka. Tills vidare får ni helt enkelt skriva in era kommentarer i bloggen kanske?  Anna-Karin

Svensk Förening för Medicinsk Ultraljudsdiagnostik

Välkomna till denna nystartade websida! Jag som skriver, Anna-Karin, jobbar just nu på att lära mig hur man formar en sån här sida och förhoppningsvis ska jag snart kunna lägga upp nyttig och användbar information till medlemmar och andra som är intresserade. Om ni har något att förmedla själva, förslag, tips eller synpunkter, så är ni välkomna att skriva till mig, så ska jag föra fram, lägga upp eller förändra.

/Anna-Karin

Första blogginlägget

Det här är ditt allra första inlägg. Klicka på Redigera-länken om du vill ändra eller ta bort det eller skriv ett nytt inlägg. Om du vill kan du använda det här inlägget till att berätta för dina läsare om varför du startade din blogg och vad du tänker göra med den.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑