Svensk Förening för Medicinsk Ultraljudsdiagnostik

Välkomna till denna nystartade websida! Jag som skriver, Anna-Karin, jobbar just nu på att lära mig hur man formar en sån här sida och förhoppningsvis ska jag snart kunna lägga upp nyttig och användbar information till medlemmar och andra som är intresserade. Om ni har något att förmedla själva, förslag, tips eller synpunkter, så är ni välkomna att skriva till mig, så ska jag föra fram, lägga upp eller förändra.

/Anna-Karin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: